DK EN

Hvor det hele startede..

D. 7. marts 2007 blev Lind Capital stiftet af finansmand og entrepreneur Henrik Lind. Med hans viden omkring markederne samt innovative tilgang, var Lind Capital med til at ændre markedet for danske investeringsbeviser.

I dag fortsætter vi dyrkelsen af den entreprenørånd, som sammen med vores innovative og teamorienterede kultur, har været med os siden stiftelsen i 2007.

Hvor er vi på vej hen?

Som dynamic challenger har Lind Capital fokus på at fremme en innovativ og team-orienteret kultur, hvor de bedste resultater bliver skabt på baggrund af data og ineffektiviteter i markedet. Samtidig tilføjer Lind Capital likviditet til markederne, hvilket bidrager til et sundt finansielt system, som er en forudsætning for vækst og velfærd i samfundet.

Siden begyndelsen har Lind Capital udviklet sig meget, men vores tilgang til tingene er stadig den samme – at forblive omstillingsparate og skabe resultater gennem data, markedskendskab og en agil infrastruktur.

Vores 3 værdier

I Lind Capital arbejder vi ud fra tre grundlæggende værdier; Winning, Co-operation og Open-minded. Værdierne udtrykker samlet, hvem vi er, og måden hvorpå vi skaber optimal værdi for virksomheden, kolleger og samarbejdspartnere.

Værdien ”Winning” repræsenterer vindermentaliteten, som man finder blandt medarbejderne i Lind Capital. Vores medarbejdere er kendetegnet ved at være ambitiøse, ansvarsbevidste samtidig med, at de besidder lysten til at være de bedste.

Værdien ”Co-operation” symboliserer, at vi er en flad organisation, hvor der er fokus på vidensdeling på tværs af afdelingerne. Vi tror på, at det er samarbejdet på tværs af organisationen, som er med til at skabe det høje vidensniveau, som det kræver for at få succes.

Værdien ”Open-minded” symboliserer, at vi er klar over, at vi lever i en verden, som konstant er i forandring, og hvor det er nødvendigt at være på forkant med tingene. Vores innovative tilgang kommer blandt andet til udtryk i vores ”Innovation area”, hvor der netop er plads til brainstorming og nye innovative idéer.

Om os

I Lind Capital mødes trading, teknologi og innovation. Læs mere om det her.

Læs mere

Teams

På tværs af teams har vi det fælles mål at skabe succes for virksomheden. Lær de forskellige teams i Lind Capital bedre at kende her.

Læs mere

Direktion og bestyrelse

Her kan du møde Lind Capital's ambitiøse direktion og bestyrelse.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016