DK EN

Vision

To make markets more efficient.

Mission

As an independent trading company, we compete on selected financial markets through value-creating people, excellent business acumen, and a dynamic platform.

Værdier

I Lind Capital arbejder vi ud fra tre grundlæggende værdier; Winning, Co-operation og Open-minded. Værdierne udtrykker samlet, hvem vi er, og måden hvorpå vi skaber optimal værdi for virksomheden, kolleger og samarbejdspartnere.

Værdien ”Winning” repræsenterer vindermentaliteten, som man finder blandt medarbejderne i Lind Capital. Vores medarbejdere er kendetegnet ved at være ambitiøse, ansvarsbevidste samtidig med, at de besidder lysten til at være de bedste.

Værdien ”Co-operation” symboliserer, at vi er en flad organisation, hvor der er fokus på vidensdeling på tværs af afdelingerne. Vi tror på, at det er samarbejdet på tværs af organisationen, som er med til at skabe det høje vidensniveau, som det kræver for at få succes.

Værdien ”Open-minded” symboliserer, at vi er en innovativ virksomhed, der ønsker at udfordre det eksisterede. Vi er klar over, at vi lever i en verden, som konstant er i forandring, og hvor det derfor er nødvendigt hele tiden at være på forkant med tingene. Vores innovative tilgang kommer blandt andet til udtryk i vores ”innovation area”, hvor der netop er plads til brainstorming og nye innovative idéer.

Kombineret afspejler vores værdier vores vindermentalitet i alt hvad vi gør, vores stærke samarbejde på tværs af organisationen og vores åbne mindset.

Om os

Vi går hver dag på arbejde med ét mål for øje: At udfordre det eksisterende så vi forbliver omstillingsparate.

Læs mere

Afdelinger

På tværs af afdelinger har vi det fælles mål at skabe succes for virksomheden. Læs om de forskellige afdelinger i LC her:

Læs mere

Direktion og bestyrelse

Her kan du møde Lind Capital's direktion og bestyrelse:

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016