DK EN

Direktion

Martin Markussen

"I Lind Capital er der et højt fagligt miljø, hvor vi trækker på hinandens styrker på tværs af teams. Det gør, at vi er meget omstillingsparate, hvilket gør os til en anderledes og dynamisk spiller på markedet."

Tlf.: +45 8731 0090
mm@lindcapital.com
Linkedin

Bestyrelse

Michael Albrechtslund,
bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som direktør i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen - CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
næstformand

Henrik Lind sidder som direktør i holdingselskabet Lind Invest, der har ejerskab i selskaber inden for finans, energi, ejendomme samt vækst & kapital. Henrik er grundlægger og ejer af en række virksomheder, herunder selskaberne Lind Capital, Lind Capital Fondsmæglerselskab og Danske Commodities, hvor han i sidstnævnte også sidder som direktør.

,

Ulrik Fugmann,
bestyrelsesmedlem

Ulrik Fugmann sidder som co-Chief Investment Officer hos Duet Natural Resources, som er en del af formueforvaltergruppen Duet Group med hovedsæde i London. Tidligere var Ulrik medstifter og Chief Investment Officer hos North Shore Partners, som i 2015 blev en del af Duet Group. Ulrik har også tilbragt 10 år i Goldman Sachs, hvor han har holdt flere positioner indenfor investering og porteføljemanagement.

Kim Balle,
bestyrelsesmedlem

Kim Balle er Group CFO hos entreprenør- og ejendomsudviklingsselskabet CASA A/S. Han har tæt på 25 års ledelses- og erhvervserfaring fra finanssektoren inden for bl.a. Investment Banking, finansielle produkter, trading, risikostyring og finansiel analyse. I sin nuværende funktion i CASA A/S’s direktion som Group CFO, sidder Kim med ansvaret for økonomi, finans og IT, samt den strategiske udvikling for koncernen.

Identitet

Vores vision, mission og værdier danner grundlaget for vores identitet.

Læs mere

Afdelinger

På tværs af afdelinger har vi det fælles mål at skabe succes for virksomheden. Læs om de forskellige afdelinger i Lind Capital her:

Læs mere

Om os

Vi går hver dag på arbejde med ét mål for øje: At udfordre det eksisterende så vi forbliver omstillingsparate.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016