DK EN

Direktion

Martin Markussen/CEO

"I Lind Capital er der et højt fagligt miljø, hvor vi trækker på hinandens styrker på tværs af teams. Det gør, at vi er meget omstillingsparate, hvilket gør os til en anderledes og dynamisk spiller på markedet."

Tlf.: +45 8731 0090
mm@lindcapital.com
Linkedin

Bestyrelse

Michael Albrechtslund,
bestyrelsesformand

Michael Albrechtslund har mange års erfaring fra finansmarkederne og stor erfaring med strategi og compliance. Michael, der tidligere har siddet som direktør i Sparinvest Danmark, arbejder i dag i en række bestyrelser samtidig med, at han er CEO i Finansforeningen - CFA Society Denmark. Derudover driver Michael sin egen investerings- og rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med kapitalforvaltning, kapitalfremskaffelse og direkte investering.

Henrik Lind,
næstformand

Henrik Lind er ejer af holdingselskabet Lind Invest, der har ejerskab i selskaber inden for finans, energi, ejendomme samt vækst og kapital. Henrik er grundlægger og ejer af en række virksomheder, herunder selskaberne Lind Capital, Lind Capital Fondsmæglerselskab og Danske Commodities, hvor han i sidstnævnte også sidder som direktør.

,

Ulrik Fugmann,
bestyrelsesmedlem

Ulrik Fugmann har mange års erfaring med portfølje management samt investeringer i private og børsnoterede selskaber. Ulrik er investeringschef og grundlægger af den alternative formueforvalter Sustainable Solutions i London, der investerer i bæredygtige og miljømæssige løsninger globalt til energi, resource, landbrug og industrimarkeder. Ulrik tilbragte tidligere 11 år i Goldman Sachs i London, hvor han blev ansvarlig for Goldman’s Thematic & Special Situations enhed.

Kim Balle,
bestyrelsesmedlem

Kim Balle er Group CFO hos entreprenør- og ejendomsudviklingsselskabet CASA A/S. Han har tæt på 25 års ledelses- og erhvervserfaring fra finanssektoren inden for bl.a. Investment Banking, finansielle produkter, trading, risikostyring og finansiel analyse. I sin nuværende funktion i CASA A/S’s direktion som Group CFO, sidder Kim med ansvaret for økonomi, finans og IT, samt den strategiske udvikling for koncernen.

Vores fundament

Læs om hvor vi kommer fra, hvor vi er på vej hen, og med hvilket værdisæt vi gør det hele.

Læs mere

Teams

På tværs af teams har vi det fælles mål at skabe succes for virksomheden. Lær de forskellige teams i Lind Capital bedre at kende her.

Læs mere

Om os

I Lind Capital mødes trading, teknologi og innovation. Læs mere om det her.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016