DK EN

Ledelsesændring i Lind Capital

D. 1. januar, 2018

Allan Rank Jensen fratræder, efter eget ønske, sin stilling som co-CEO i Lind Capital. Han forlader dog ikke Lind Capital, da han fortsætter som Director i virksomheden.

Efter fem år som co-CEO i Lind Capital har Allan Rank Jensen valgt at fratræde stillingen for at hellige sig rollen som CEO i søsterselskabet Lind Capital Fondsmæglerselskab (LCFM). Allan Rank Jensen har, med hans mangeårige erfaring samt store netværk inden for den finansielle branche, været en stor styrke for Lind Capital. Det er derfor med glæde, at Allan Rank Jensen fremover vil være tilknyttet Lind Capital som Director samtidig med, at Martin Markussen vil fortsætte som CEO. Bestyrelsesformand i Lind Capital, Michael Albrechtslund udtaler i forbindelse med Allan Rank Jensens fratræden:

”Med MiFID II’s indtræden, er der sket ændringer på det finansielle marked, hvilket har givet nye muligheder og øget aktivitet i LCFM. Derfor har Allan gennem et stykke tid haft mere at se til i LCFM, og det er derfor også et naturligt tidspunkt, at han har valgt at fratræde stillingen som meddirektør i Lind Capital. Jeg vil gerne takke Allan for hans store indsats, og glæder mig over at vi fortsat har ham med om bord.”

Allan Rank Jensen og Martin Markussen har gennem de sidste fem år haft et rigtig godt samarbejde, hvilket også er én af grundene til, at Lind Capital står stærkt og har en solid position i markedet i dag. Som en del af Lind Capital’s strategi ’Dynamic Challenger 2018’ er der fortsat stort fokus på at udvikle og udbygge forretningen for på bedst mulig vis at imødekomme og udfordre de muligheder, der opstår i markedet.

”Med Martin Markussen som ene CEO i Lind Capital ser jeg fortsat et meget stort potentiale og har stor tiltro til den fremtidige udvikling af Lind Capital. Martin har været en del af Lind Capital siden opstarten, og han har med sin store forretningsviden, ledelsesmæssige kompetencer og strategiske forståelse været en stor del af de bærende kræfter i forhold til at løfte Lind Capital til det niveau, vi ser i dag”, udtaler bestyrelsesformand, Michael Albrechtslund.

Martin Markussen viderefører en virksomhed, som har oplevet kontinuerlig vækst gennem de sidste mange år. Lind Capital er en velkonsolideret virksomhed med et stærkt fundament og nogle at de fagligt dygtigste medarbejdere inden for hvert fagområde, og Martin Markussen glæder sig til den videre rejse;

”Jeg er helt overbevist om, at vi i fremtiden kan opnå endnu større resultater på den stærke platform, som alle vores dygtige medarbejdere har været med til at opbygge gennem de sidste ti år. Jeg har et stærkt team af medarbejdere om bord, og jeg glæder mig til at udvikle vores forretning yderligere.”

Nyheder

Her finder du de nyeste nyheder fra Lind Capital:

Læs mere

Arkiv

I vores arkiv finder du ældre nyheder fra LC:

Læs mere

Blog

Her finder du LC's online blog:

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016