DK EN

Ansættelse af Palle Broman

D. 25. august 2016

Som led i Lind Capital’s fortsatte strategiudvikling, ansættes Palle Broman som Director, Business Development. Palle Broman kommer med stor erfaring inden for den danske banksektor og kommer senest fra en stilling som Director, Markets Regulation hos Jyske Bank.

Palle Broman kommer med stor erfaring inden for den danske banksektor og kommer senest fra en stilling som Director, Markets Regulation hos Jyske Bank. Ansættelsen af Palle Broman er et led i Lind Capital’s overordnede strategi om fortsat at være en dynamisk udfordrer og på forkant med både den nuværende forretning, det lovgivningsmæssige samt forretningsudvikling:

“I Lind Capital ønsker vi at være på forkant med de reguleringer, vi ser kommer til at have inflydelse på den fremtidige forretningsudvikling. I den forbindelse skal vi have de bedste eksperter på området. Derfor er vi rigtig glade og stolte over at kunne byde Palle velkommen i Lind Capital. Palle har stor erfaring med både markederne og reguleringsområdet og den kombination af kompetencer, mener vi er unik. Vi ser derfor ansættelsen af Palle som et led i Lind Capital’s fortsatte strategiudvikling”, forklarer Martin Markussen, co-CEO i Lind Capital.

Efter 15 år i Jyske Bank rykker Palle Broman således til Lind Capital’s hovedkontor i hjertet af Aarhus C:
“Siden 2009 har en reguleringsbølge ramt den finansielle sektor og de finansielle markeder. En af konsekvenserne ved denne regulering er, at likviditeten i forskellige produkter er blevet reduceret, hvilket giver muligheder for Lind Capital. De seneste år har jeg brugt på at synliggøre konsekvenserne af regulering internt i Jyske Bank og eksternt over for deres kunder, nu glæder jeg mig til udfordringen med at se på regulering fra en anden vinkel”.

Palle Broman tiltræder Lind Capital pr. 1. september 2016.

Nyheder

Her finder du de nyeste nyheder fra Lind Capital:

Læs mere

Arkiv

I vores arkiv finder du ældre nyheder fra LC:

Læs mere

Årsrapporter

Her finder du LC's årsrapporter:

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016