Nye kræfter i Lind Capital

May, 2016

Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab får i dag to nye fagligt stærke profiler tilknyttet bestyrelserne. Det drejer sig om Ulrik Fugmann, co-Chief Investment Officer hos Duet Group i London og Lars Norup, Head of Fin. Risk & Capital mgm. hos PwC.

Understøttelse af ny strategi for selskaberne Ulrik Fugmann tiltræder som bestyrelsesmedlem og Lars Norup som rådgiver for bestyrelserne, og de vil overtage posterne efter Annette Lotz og Kasper Herrestrup.

 

Michael Albrechtslund, bestyrelsesformand i Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab, udtaler i forbindelsen med udnævnelsen:
“Til at understøtte visionerne i selskabernes nye strategiplaner, Dynamic Challenger 2018, har vi tilført bestyrelserne nye kompetente kræfter. Som nyt bestyrelsesmedlem byder vi Ulrik Fugmann velkommen, og ligeså Lars Norup, der tilknyttes bestyrelserne som konsulent. Samtidig siger vi farvel og tak til Annette Lotz og Kasper Herrestrup, der begge har ydet en stor indsats og været vigtige bidragsydere til selskabernes udvikling. Med dette skift i bestyrelserne tilfører vi virksomhederne yderligere kompetencer inden for finansiel regulering og rådgivning, såvel som innovation og risikostyrring. Dermed står vi stærkt med hensyn til forståelse af de muligheder, den nye lovgivning indeholder, samt den kalibrering, der skal til af de nuværende forretningsområder.”


Spændende og erfarne profiler

Ulrik er 38 år og arbejder i dag som co-Chief Investment Officer hos Duet Natural Resources, som er en del af formueforvaltergruppen Duet Group med hovedsæde i London. Før hans ansættelse i Duet Group var Ulrik medstifter og Chief Investment Officer hos North Shore Partners, som i 2015 blev en del af Duet Group. Ulrik har yderligere tilbragt 10 år i Goldman Sachs, hvor han har holdt flere positioner indenfor investering og porteføljemanagement med fokus på natural ressources og special situations. Ulrik har en kandidatuddannelse i økonomi fra Københavns Universitet, hvorfra han dimitterede i 2002.

“Jeg ser frem til at blive del af bestyrelserne i Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskabog sammen med en yderest kompetent og dynamisk bestyrelse såvel som ledelse at bygge videre på den imponerende succes, man har skabt de seneste år. Med en baggrund i investering, alternativ asset management og risikostyring ser jeg frem til at bidrage til Lind selskabernes nuværende kompetencer og styrke virksomhedernes konsolidering og markedsposition i Danmark og internationalt med fokus på innovation, samarbejde og ikke mindst de spændende muligheder et ændret markedslandskab i den finansielle sektor skaber – et område Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab i dag er unikt velpositioneret til at drage fordel af” udtaler Ulrik.

Lars er 55 år og arbejder i dag som Head of Fin. Risk & Capital mgm. hos PwC og har erfaringer med en meget bred vifte af finansielle produkter i flere internationale banker i både London og Skandinavien og har blandt andet haft ansvaret for Europæiske kunder i disse banker samt solutionsrådgivningen af samme. Derudover har Lars også beskæftiget sig indgående med konsekvenserne og implementering af BIS III og Solvens II reguleringen. Lars er uddannet på Københavns Universitet, hvor han har en kandidatgrad inden for finansiering. Derudover har Lars i 2003 opnået en MBA på Melbourne University.

”Med min baggrund mener jeg at kunne tilføre værdi på produktog kundesiden samt bidrage til en nuanceret og detaljeret dialog om relevante regulatoriske tiltag. Jeg ser Lind Capital og Lind Capital Fondsmæglerselskab som nogle spændende og anderledes aktører i det finansielle marked, og jeg glæder mig til den fremtidige sparring og ideudveksling” siger Lars.

 

For yderligere information, kontakt bestyrelsesformand Michael Albrechtslund, tlf.: +45 2179 7502.

News

Here you will find the latest news from Lind Capital:

Read more

Archive

In our archive you will find older news from Lind Capital:

Læs mere

Annual reports

Here you will find Lind Capital's annual reports:

Read more

Copyright © Lind Capital A/S 2016