DK EN

Er du en dynamisk udfordrer?
.. så hører vi meget gerne fra dig!

Et talent

Du er et talent inden for din specifikke profil, men har samtidig en interesse for at tilegne dig ny viden for hele tiden at udvide dine kompetencer. Vores forretning er nemlig afhængig af specialister, der besidder en stor faglig viden inden for deres område.

Samarbejdsorienteret

Du vægter samarbejde højt. Vi har brug for, at du kan sætte din viden i spil på dit team og på tværs af organisationen. Du trives med at sidde i et åbent kontormiljø, hvor der er en flad struktur, korte veje fra tanke til handling og en uformel tone.

Innovativ

Du har et innovativt mindset. Du drives af at sætte spørgsmålstegn ved det eksisterende, tænker i nye måder at optimere dit område samt virksomheden generelt og formår at tilpasse dig til forandring.

Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her:

Læs mere

Gør karriere i Lind Capital

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

Copyright © Lind Capital A/S 2016