DK EN

Rikke


Senior Project Manager

"I LC bliver alle hørt, og det forventes, at du udtrykker dine idéer og tanker, da vi sammen skaber virksomhedens succes"

Arbejdsdagen som Senior Project Manager i Business Development

I mit job er ikke to dage ens, og det er præcist derfor, jeg er vild med mit job. Det er ikke altid, jeg ved, hvad der skal ske i løbet af en arbejdsdag, når jeg møder ind om morgenen, og det kræver, at man kan afvige fra den plan, man har lagt for dagen.

Jeg tænker ofte på mig selv som en blæksprutte, da jeg er inde over flere forskellige typer af projekter og opgaver af forskellig art og størrelse. Det kan være små hurtigt løste opgaver eller større projekter, hvor der arbejdes over flere måneder. Nogle dage arbejder jeg på projektoplæg og planlægger processen for implementering af en nyt projekt eller et nyt produkt – andre dage dumper der en opgave ned på mit bord, der skal løses her og nu.

 

Samarbejder på tværs af teams

Mange af de projekter jeg er inde over kræver et tæt samarbejde med alle teams i selskabet. Når vi i Business Development kommer med et oplæg til, hvordan selskabet kan udvikle sig, er vi meget bevidste om, at udviklingen ikke kun berører ét team. Oftest er alle afdelinger på den ene eller den anden måde involveret. Det kræver, at jeg har indblik i, hvordan de forskellige teams arbejder og hvilke behov, de har, når der sker noget nyt.

Jeg prøver at danne et samlet overblik, og ser det som min opgave at sikre, at den samlede viden, der er på tværs i Lind Capital, bliver brugt og taget med i overvejelserne, så vi sammen kan nå frem til en løsning, der opfylder alle de behov, der er på tværs i selskabet.

 

Personlig og faglig udvikling

Igennem mine 10 år hos Lind Capital (2008-2018) har jeg været en del af flere teams i virksomheden. Jeg startede som Trader på Trading Floor, hvorefter jeg rykkede til Risk teamet i Middle Office, og nu sidder jeg i Business Development – den viden omkring selskabet jeg har tilegnet mig på min rejse rundt i LC er netop viden, der kommer mig til gavn i det job, jeg har i dag.

Det har været spændende og interessant at være med til at se LC udvikle sig på alle mulige fronter og vokse sig større. Det er en helt anden virksomhed, jeg tager på arbejde hos i dag end for 10 år siden. Ligesom LC har ændret sig over tid, har jeg også selv udviklet mig med selskabet – både personlig og fagligt. Derfor er Lind Capital stadig en meget attraktiv arbejdsplads for mig.

 

Lind Capital som arbejdsplads

I Lind Capital er der en horisontal virksomhedsstruktur. Alle har mulighed for at blive hørt, og det forventes også af dig, at du udtrykker dine idéer og tanker. Hvis du ønsker at blive hørt, bliver du det også. Derudover ser jeg Lind Capital som en meget professionel virksomhed. Folk er hårdtarbejdende og ønsker at bidrage og støtte op omkring de mål, der er blevet sat af virksomhedens ledelse. Til sidst vil jeg beskrive Lind Capital som en ambitiøs arbejdsplads. Vi har ambitiøse målsætninger, ligesom mine kolleger er meget ambitiøse af natur.

Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her:

Læs mere

Gør karriere i Lind Capital

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

Copyright © Lind Capital A/S 2016