DK EN

Niklas


US Trader (Tidl. Intern/Trader Trainee)

"I Lind Capital anerkender vi hinandens hårde arbejde, og alle opfordres til at bidrage i den forstand, at det altid er det bedste argument, der vinder, uafhængigt af din position i virksomheden. Dét er for mig, hvad der skaber en vinderkultur"

Karriereskridt i Lind Capital

Da jeg startede som Intern i Lind Capital’s analyseteam, blev jeg straks kastet ud i relevante arbejdsopgaver. Lige fra starten følte jeg mig som en del af teamet på lige fod med mine kolleger, og at jeg var til nytte for virksomheden.

Mere konkret bestod mine arbejdsopgaver bl.a. i at finde frem til nye tradingmuligheder gennem indsigtsfulde analyser af de finansielle markeder samt at assistere mit team i udviklingen af nye softwareløsninger til interne trading- og analysesystemer. Selv-om miljøet er utrolig tempofyldt i virksomheden følte jeg alligevel, at jeg fik tiden til at fordybe mig i mine opgaver. Desuden var mine kolleger meget hjælpsomme, når jeg havde brug for vejledning. På alle tidspunkter følte jeg, at det var en prioritet, at jeg blev grundigt oplært i Lind Capital.

 

Frihed under ansvar

Noget af det bedste ved at være Intern hos Lind Capital er, at man selv har stor indflydelse på sine arbejdsprocedurer og –opgaver. Du får en masse ansvar og opfordres til at kaste dig ud i komplicerede arbejdsopgaver, hvor løsningen ikke ligefrem er givet på forhånd. På den måde får man værdifuld praktisk erfaring og lærer en masse om hele tradingbranchen.

 

Fra Intern til Trader Trainee

I slutningen af mit internship blev jeg tilbudt at blive i virksomheden som studiemedarbejder i analyseteamet. Jeg så dette tilbud som en god mulighed for at fortsætte med at udvide min praktiske erfaring sideløbende med færdiggørelsen af min kandidat.

I sidste del af mit studie snakkede jeg med min teamleder i Lind Capital om muligheden for at fortsætte i virksomheden på fuldtid efter færdiggørelsen af min uddannelse. Det var en åben og ærlig dialog, hvor vi både talte om mine arbejdspreferencer og virksomhedens behov i forbindelse med fremtidig arbejdskraft, og heldigvis var der et match.

 

En vinderkultur

Det gav i høj grad mening for mig at tage imod stillingen som Trader Trainee i Lind Capital, både fordi jeg har udviklet en stor interesse for trading gennem min erfaring som en del af analyseteamet, men også fordi jeg ser mig selv passe rigtig godt ind i det ambitiøse og innovative miljø i virksomheden.

I LC anerkender vi hinandens hårde arbejde, og alle opfordres til at bidrage i den forstand, at det altid er det bedste argument, der vinder, uafhængigt af din position i virksomheden. Dette er for mig, hvad der skaber en vinderkultur.

Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her:

Læs mere

Gør karriere i Lind Capital

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

Copyright © Lind Capital A/S 2016