DK EN

Anders


Software Developer

"Da vores udvikling er in-house, er der ikke langt fra ord til handling. Bliver der for eksempel fundet en ”bug” i et af vores systemer, kan vi ofte have en ny release klar, inden for få minutter, som retter den pågældende fejl"

Anders har været ansat som Software Developer i Lind Capital siden august 2016. Med sig i bagagen har han en kandidat i Datalogi fra Aalborg Universitet.

 

Dagligdagen som Software Developer i LC

En normal dag som Developer i Lind Capital starter med en gennemgang af systemerne, for at verificere at de kører som forventet. Skulle de af en eller anden grund ikke køre som forventet, er det af højeste prioritet at få dem fikset, idet de andre teams’ arbejde ofte afhænger af det.

Vi arbejder projektorienteret, så resten af dagen går med at arbejde på det ene eller flere projekter, som man er tilknyttet. Projekternes type og omfang er meget varierende, men typisk er man to til tre udviklere tilkoblet projektet, hvor man fælles har ansvaret for projektet igennem de forskellige udviklingsfaser.

Hvis projektet har relevans for et af de andre teams, bliver én fra det pågældende team koblet på projektet. Denne person kan hjælpe med at svare på mere forretningsorienterede spørgsmål og specificere den givne problemstilling yderligere. Denne konstellation giver et tæt samarbejde, ikke kun med de andre udviklere, men også med kollegerne fra de andre teams.

 

Samarbejde på tværs af afdelinger

Da vores udvikling er in-house, er der ikke langt fra ord til handling. Bliver der for eksempel fundet en ”bug” i et af vores systemer, kan vi ofte have en ny release klar, inden for få minutter, som retter den pågældende fejl. Samtidig, hvis en kollega fra et andet team har en idé/ønske til en feature eller forbedring til et af vores programmer, kan de blot gå hen til os og fortælle idéen, hvorefter vi kan prioritere og smide den i vores backlog.

For at dyrke det stærke samarbejde mellem os udviklere og de andre teams, har vi fokus på at få lavet et Minimum Viable Product, som de andre teams kan begynde at bruge og arbejde i. Den hurtige adgang til produktet gør, at de bliver inddraget i udviklingsprocessen, hvilket betyder, at de får bedre indsigt i projektet og kan give bedre og mere veldefineret feedback. Konkret set resulterer samarbejdet i en mere agil og effektiv udviklingsproces.

 

Fokus på det sociale

Lind Capital er en arbejdsplads, hvor fokus på det sociale sammenhold er en vigtig del af kulturen. Her spiller bordfodboldbordet ofte en central rolle, da kampe flittigt bliver arrangeret på kryds og tværs af hele virksomheden. Derudover reflekteres det sociale sammenhold også i den store opbakning, der er omkring diverse firmaevent såsom DHL, fredagsbar, Counter-Strike turnering og andre arrangementer hvor der altid er højt humør og god stemning.

Der er generelt en god balance mellem det seriøse og uformelle på kontoret, som måske er en konsekvens af LC’s flade virksomhedsstruktur. Vi har et fælles fokus på at skabe ambitiøse resultater, men vi har det samtidig sjovt i hinandens selskab, og vi sætter pris på det sociale fællesskab, der er i Lind Capital.

Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her.

Læs mere

Gør karriere i Lind Capital

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

Copyright © Lind Capital A/S 2016