DK EN

Send en ansøgning

  Jeg giver hermed samtykke til behandling af persondata.

*Vilkår for behandling af persondata:

Den indsendte information må alene registreres og behandles til rekrutteringsformål.

Lind Capital overholder gældende dansk og EU-lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data. Personlige oplysninger i ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og kun til de beskrevne formål. Formålet med indsamlingen af persondata er at identificere kvalificerede kandidater til ledige stillinger. Ansøgningen vil højst blive opbevaret i 6 måneder efter endt rekruttering.

Undlad venligst at indtaste data eller uploade dokumenter, der indeholder følsomme personoplysninger såsom: Race og etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøs og filosofisk opfattelse, fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, helbredsoplysninger og seksualitet og seksuel orientering, idet vi ifølge lovgivningen ikke må registrere og opbevare sådanne persondata.

I tilfælde af spørgsmål vedrørende behandling af persondata i Lind Capital, eller i tilfælde af, at du ønsker at tilbagekalde et allerede givet samtykke eller ønsker indsigt i eller sletning af dine persondata, kontakt compliance@lindcapital.com.

Ansættelsesproces

Din ansøgning


Vi behandler ansøgninger løbende, så vi hurtigt kan vende retur med en besked om, hvorvidt du inviteres til samtale. Hvis du ikke inviteres til samtale, kan vi finde på at bede om tilladelse til at beholde din ansøgning i op til seks måneder i tilfælde af, at der skulle dukke et andet relevant job op, der matcher din profil.

Første samtale


Inviteres du til første samtale, har du allerede givet et godt førstehåndsindtryk blandt de resterende kandidater. Fokus for første samtale er at lære dig bedre at kende. Derudover vil vi spørge ind til dine faglige kompetencer og din motivation for at søge jobbet. Du får naturligvis også mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Anden samtale


Til den anden samtale går vi mere i dybden med de gensidige forventninger til jobbet. Typisk vil vi også præsentere en case for dig, som du skal arbejde med.
Anden samtale er også en anledning for dig til at spørge ind til de ting, som du har tænkt over siden første samtale.

Ansættelse


Tillykke! Og velkommen ombord som en del af Lind Capital.
Vi inviterer dig ind på kontoret i Aarhus, hvor vi giver hånd på et fremtidigt samarbejde, og hvor du vil underskrive ansættelseskontrakt-
en.

Mia Lauridsen

HR Senior Manager

msl@lindcapital.com

Human Resources

I Lind Capital betyder erfaring og titler ikke lige så meget som ideer, udførelse og resultater, og vi har en stærk historik med hensyn til at rekruttere, udvikle og fastholde talent.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ser et match mellem din profil og vores virksomhed, om du søger en fuldtidsstilling, en stilling som studentermedhjælper eller intern.

Send din ansøgning via formularen herover og husk at tilføje titlen på det job, du søger. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via formularen. Alternativt send din ansøgning + CV via job@lindcapital.com.

Gør karriere i Lind Capital

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

What it takes

Er du en dynamisk udfordrer?

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016