DK EN

Vinderkultur drevet af innovation og fleksibilitet

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital. Her arbejder vi sammen om at skabe stærke resultater under markedsforhold, der ændrer sig fra dag til dag.

Vores hverdag er præget af energi og højt tempo, som skaber en positiv performancekultur med fokus på kompetenceudvikling, gensidig fleksibilitet og et godt socialt miljø.

 

Tværfaglige teams
For at være proaktiv på markedets udvikling dyrker vi tværfaglige teams, hvilket betyder, at vi naturligt udfordres på og udvikler vores kompetencer. Når alle bidrager konstruktivt, gør det os i stand til at accelerere på hinandens styrker, hvilket danner grobund for det innovative miljø, der kendetegner LC.

Vi arbejder løbende med at styrke vores interne vidensgrundlag, hvorfor vi investerer i udviklingen af den enkelte medarbejders faglige kompetencer, både ud fra personlige samt forretningsmæssige behov.

 

Gensidig fleksibilitet
De omskiftelige markedsforhold stiller naturligt store krav til den enkelte medarbejders omstillingsparathed. På samme måde kan det også forventes, at Lind Capital som arbejdsplads udviser fleksibilitet den anden vej. 
Eksempelvis er der forståelse for, at arbejde og familieliv skal gå op i en højere enhed, og vi søger derfor altid at imødekomme forskellige behov bedst muligt.

 

Et godt socialt miljø
Ligeledes prioriterer vi et godt socialt miljø på kontoret og dyrker fællesskabet, både i det daglige samt til større events. Herunder har vi et fodboldbord, der hyppigt bruges i hverdagen, vi afholder konkurrencer i forbindelse med sportslige begivenheder, og vi fejrer vores successer med klokkespil, goder og større fester.

Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her:

Læs mere

Mød vores medarbejdere

LC's grundsten er vores medarbejdere, der varetager funktioner inden for handel, IT og business operations. Her kan du møde nogle af dem:

Mød dem her

What it takes

Er du en dynamisk udfordrer?

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016