DK EN

Gør karriere i Lind Capital

Vores succes handler også om din udvikling!
Vi er en ung, men meget ambitiøs arbejdsplads, og vi forventer, at du som medarbejder i Lind Capital tager ansvar. Både for dine arbejdsopgaver men også for, at du bliver ved med at udvikle dine kompetencer.

Gennem vores gennemgribende rammer for karriereudvikling, tilbyder vi dig den læring, erfaring og coaching, som vil hjælpe dig til ny viden samt personlig og faglig udvikling, så vi fortsat kan inspirere hinanden og føre Lind Capital til succes.

 

Vi går op i, at du trives!
Vi har et meget fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi altid forsøger at finde den løsning, der passer dig, dit team og Lind Capital.

Som arbejdsplads udviser vi høj grad af tillid til den enkelte medarbejder. Vi forventer til gengæld, at du tager ansvar, og når dine deadlines samtidig med, at du altid afleverer et stykke arbejde, du kan stå inde for.

 

Vi fejrer vores successer sammen!
I Lind Capital er der altid en social aktivitet at deltage i. Vi har fredagsbar på kontoret, men det er bare én måde, hvorpå du kan lære dine kollegaer bedre at kende.

Vi dyrker fællesskabet ved bordfodboldbordet eller med en omgang FIFA på kontorets PlayStation, når der er behov for en pause fra skærmen. Desuden fejrer vi vores successer ved at gå ud og spise sammen, tage i biografen, afholde vinsmagning eller ved at flyve helikopter over Aarhus. If you aim high, the sky is the limit!


Bliv en del af Lind Capital

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her:

Læs mere

Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er ambitiøse talenter inden for deres felt, de vægter samarbejde højt, og så tænker de i nye måder at optimere virksomheden generelt og formår samtidig at tilpasse sig forandring.

Mød nogle af dem her

What it takes

Har du, hvad der skal til?

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016