DK EN

Rikke


Senior Manager

"I LC bliver alle hørt, og det forventes, at du udtrykker dine idéer og tanker, da vi sammen skaber virksomhedens succes."

Senior Manager i FRIC teamet

En stor del af mit arbejde er projektbaseret, og derfor er mine dage som oftest meget forskellige. Nogle dage udarbejder jeg nye modeller, der tilsikrer, at mit team har de værktøjer, der kræves, for at vi kan støtte op om selskabet og dets aktiver. Andre dage læser jeg artikler for at få ny viden omkring de områder, der arbejdes med i teamet.

Jeg er ansvarlig for, at mit team har effektive processer og værktøjer, således at der støttes op om de behov, der er fra forretningen. Det gælder også idégenerering samt udvikling af nye processer og rapporteringsværktøjer og forbedringer til eksisterende processer.

En stor del af de modeller jeg er med til at implementere, udvikles i Excel/VBA/SQL. Yderligere er jeg med til at tilsikre, at vi har styr på og overblik over de forskellige risici, der påvirker selskabet, samt at vi har procedurer og værktøjer, der tilsikrer, at vi har styr på disse, samt at de minimeres.

 

Vidensdeling på tværs af LC

Det mest spændende ved mit arbejde er, at jeg i høj grad har brug for at vide, hvad der foregår rundt i hele virksomheden. Det har jeg brug for, for at kunne sikre at mit team har de rette værktøjer og effektive processer til at udføre kontroller og overvåg-ning, så det tilsikres, at der er overblik over de forskellige risici, virksomheden er eksponeret over for.

 

Lind Capital med tre ord

Lind Capital er først og fremmest uformel. Alle har mulighed for at blive hørt, og det forventes også af dig, at du udtrykker dine idéer og tanker. Hvis du ønsker at blive hørt, bliver du det også. Jeg ser derudover Lind Capital som en meget professionel virksomhed. Folk er hårdtarbejdende og ønsker at bidrage og støtte op omkring de mål, der er blevet sat af virksomhedens ledelse. Sidst, men ikke mindst, falder ambitiøs mig ind. Vi har ambitiøse målsætninger, ligesom mine kolleger er meget ambitiøse af natur.

Karriere

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her.

Læs mere

LC som arbejdsplads

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016