DK EN

Send en ansøgning

  Jeg giver hermed samtykke til behandling af persondata.

*Vilkår for behandling af persondata:

Den indsendte information må alene registreres og behandles til rekrutteringsformål.

Lind Capital overholder gældende dansk og EU-lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data. Personlige oplysninger i ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og kun til de beskrevne formål. Formålet med indsamlingen af persondata er at identificere kvalificerede kandidater til ledige stillinger. Ansøgningen vil højst blive opbevaret i 6 måneder efter endt rekruttering.

Undlad venligst at indtaste data eller uploade dokumenter, der indeholder følsomme personoplysninger såsom: Race og etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøs og filosofisk opfattelse, fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, helbredsoplysninger og seksualitet og seksuel orientering, idet vi ifølge lovgivningen ikke må registrere og opbevare sådanne persondata.

I tilfælde af spørgsmål vedrørende behandling af persondata i Lind Capital, eller i tilfælde af, at du ønsker at tilbagekalde et allerede givet samtykke eller ønsker indsigt i eller sletning af dine persondata, kontakt compliance@lindcapital.com.

Ansættelsesproces

Din ansøgning


Vi behandler typisk ansøgninger løbende, så vi hurtigt kan vende tilbage til dig med en besked om, hvorvidt du inviteres til en samtale. Hvis du ikke inviteres til en samtale, så beholder vi din ansøgning i op til seks måneder i tilfælde af, at der senere skulle dukke et andet relevant job op, der kunne passe til din profil.

Første samtale


Til den første samtale vil du typisk møde den rekrutterende leder fra det pågældende team og en HR Manager. Vægten i samtalen lægges på din faglige kvalifikationer og kompetencer, men vi vil også komme omkring dine personlige kompetencer og din motivation. Vi bestræber os på at kunne give dig en hurtig tilbagemelding efter samtalen.

Anden samtale


I de fleste tilfælde vil vi invitere til minimum to ansættelsessamtaler, hvor vores co-CEO vil deltage på anden samtale. Til den anden samtale lægger vi mere vægt på dine personlige kompetencer og gensidige forventninger. Dette er også en anledning for dig til at spørge ind til de ting, som du har tænkt over siden den første samtale.

Tilbud om evt. ansættelse


I enkelte tilfælde vil vi invitere til en tredje samtale, Dog vil du typisk efter en anden samtale få besked om, du vil blive tilbudt jobbet eller ej. Hvis du bliver tilbudt jobbet, vil du inviteres ind på vores kontor i Aarhus, hvor vi giver hånd på et fremtidigt samarbejde, og hvor du vil blive præsenteret for ansættelseskontrakten.

Mia Lauridsen

HR Manager

msl@lindcapital.com

Human Resources

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ser et match mellem din profil og vores virksomhed, om du søger en fuldtidsstilling, en stilling som studentermedhjælper eller intern.

Send din ansøgning via formularen herover og husk at tilføje titlen på det job, du søger. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via formularen. Alternativt send din ansøgning + CV via job@lindcapital.com.

LC som arbejdsplads

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Mød en medarbejder

LC's grundsten er vores medarbejdere, der varetager funktioner inden for handel, IT og business operations. Her kan du møde nogle af dem.

Læs mere

What it takes

Er du en dynamisk udfordrer?

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016