DK EN

Henrik Tveteraas

Director, Head of Trading

+45 8731 0092

Trading i Lind Capital

I Lind Capital handler vi udelukkende for egen kapital, og vi har ingen eksterne investorer. Det gør os mere uafhængige, hvilket giver bedre mulighed for at være innovative. Det er netop vores innovative tilgang til forretningen, som gør os til en anderledes og dynamisk spiller på markedet.

 

Fleksibel infrastruktur og korte processer

I Lind Capital er der et højt fagligt miljø, hvor vi har mulighed for at trække på hinandens styrker på tværs af teams og gøre korte processer. Den fleksible infrastruktur gør, at vi er meget omstillingsparate og kan gribe de muligheder, der opstår, så vi kan drive vores forretning fremad og undgå den ineffektivitet, som holder andre organisationer tilbage. Med den fleksible infrastruktur er vi således i stand til at udnytte vores indsigt, så snart mulighederne opstår.

 

Teknologi spiller en essentiel rolle for Lind Capital’s forretning

Vores tilgang til teknologi er ambitiøs, men også pragmatisk. Vores IT-afdeling er rustet til at løse forskellige udfordringer i samarbejde med vores lige så motiverede tradere og analyseteam. Det er teknologien, der er baggrund for vores handel, og den skaber fleksibilitet i organisationen, da vi kan skræddersy den efter vores interne behov. Det er systemer og software, som gør det muligt at tilpasse os hurtigt til markedet, og teknologien er derfor en direkte forudsætning for, at vi kan handle effektivt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om virksomheden, er du velkommen til at tage fat i vores Head of Trading, Henrik Tveteraas.

Vores forretning

Her kan du læse mere overordnet omkring Lind Capital's forretning og forretningsstrategi, som gør os til en dynamisk udfordrer.

Læs mere

Risikostyring

Som markedsneutral aktør spiller risikostyring et stort element i Lind Capital's forretningsstrategi.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016