DK EN

Risikostyring i Lind Capital

Som markedsneutral aktør spiller risikostyring et stort element i Lind Capital's forretningsstrategi. I vores ti-årige levetid har vores indtjening således været uafhængig af, om aktiemarkederne har bevæget sig op eller ned. Vores risikostyring er således en helt indgroet del af vores forretningsstrategier og bliver tænkt ind lige fra handelsgulvet til analyse til backoffice.

Vores stærke og systematiske risikostyring gør os i stand til at minimere risikoen ved vores positioner. Ved at anvende risikostyringen proaktivt, minimerer vi risikoen for, at vores succes eller fiasko afhænger af faktorer, som vi ikke har nogen holdning til.

Det er således vores analytiske tilgang til risikostyring, der giver os en vedvarende edge som selskab, og som gør os i stand til at udnytte ubalancer i markedet uafhængigt af markedsbetingelserne. Desuden er det vores risikostyring, der har gjort os i stand til kontinuerligt at vækste gennem de seneste 10 år.

Vores forretning

Her kan du læse mere overordnet omkring Lind Capital's forretning og forretningsstrategi, som gør os til en dynamisk udfordrer.

Læs mere

Trading

I Lind Capital handler vi udelukkende for egen kapital. Vi har ingen eksterne investorer, og vi handler på objektive beslutninger, der er baseret på data, markedsviden og veltestede modeller.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016