DK EN

En fordobling af Business Development i Lind Capital

Blogindlæg af Director, Business Development, Palle Broman

Blogindlæg d. 21. juni, 2017

 

Her midt i sommerferien starter Christian Rix Nielsen i Lind Capital, Business Development. Christian kommer fra en stilling som adjunkt på Aarhus Universitet. Med ansættelsen af Christian er vi nu to, der arbejder fuld tid med forretningsudvikling i Lind Capital, og det stopper nok ikke med det. Forretningsudvikling er rigtig vigtig for Lind Capital, og med fokus på udvikling skal vi være klar til at agere på de muligheder, der vil opstå i kølvandet på MiFID II, og den omvæltning som kapitalmarkederne derefter vil gennemgå.

Vi ved, at når MiFID II træder i kraft vil markedsstrukturen ændres inden for stort set alle instrumenter. Vi ved også, at MiFID II medfører, at store mængder af handelsdata bliver tilgængelige. Begge dele er godt for Lind Capital, og den forretningsmodel vi nu har kørt de sidste 10 år, hvor fokus er på teknologi og markedskendskab.

Christian har igennem sin forskning bl.a. opnået en stor viden omkring netop finansielle handelsdata. Forskningen er foregået dels på Aarhus Universitet, men også på UCLA Anderson i Californien og begge steder har fokus været på ”Strategic Investment”. Christians offentlige forsvar havde titlen ”Screening and Signalling in the Financial Literature”, og omhandlede regnskabsinformationers rolle for prisdannelsen i børsnoterede aktier. Meget i tråd med det som Lind Capital gerne vil være kendt på, forsøgte Christian således at omdanne en eller anden form for data til en handelsstrategi. Det er hele essensen i alt det arbejde, der laves i Lind Capital anno 2017. Vi får indsigt, vi laver modeller og laver investeringsstrategier. Der er mange, der er meget bedre end os til at forudsige markederne, og det er måske også derfor, vi ikke plejer andres penge, men vi bilder os ind, at vi er blandt de bedre til at bruge information og omsætte denne. Vi er dog heller ikke i tvivl om, at vi kan blive endnu bedre, og her kan ansættelsen af Christian hjælpe os.

Selvom Christian på den korte bane skal have lidt jord under neglene i relation til handel på de finansielle markeder, til trods for at dette også er et vigtigt element i hans forskning, forventer vi, at Christian hurtigt kan bidrage positivt til Lind Capital’s strategi. Vi vil agere i den nye markedsstruktur, og vi vil være klar, når det hele sættes i søen ved udgangen af 2017.

MiFID II er blevet bandet langt væk mange steder, og ja det giver udfordringer! Det giver dog også masser af muligheder. I Lind Capital og i Business Development fokuserer vi på mulighederne, og vi ved, at vi står godt til at se disse og agere efter dem.

Vi ser frem til et super spændende 2018, og med Christian ombord kan det kun blive endnu mere spændende.

/Palle

Nyheder

Her finder du de nyeste nyheder fra Lind Capital:

Læs mere

Arkiv

I vores arkiv finder du ældre nyheder fra LC:

Læs mere

Blog

Her finder du LC's online blog

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016