DK EN

Niklas


Tidl. Trader Trainee

"I LC anerkender vi hinandens hårde arbejde, og alle opfordres til at bidrage i den forstand, at det altid er det bedste argument, der vinder, uafhængigt af din position i virksomheden. Dette er for mig, hvad der skaber en vinderkultur."

Niklas startede som Intern i Lind Capital i efteråret 2015 og fortsatte efterfølgende med at arbejde i virksomheden som studiemedarbejder til Analyseteamet. Fra september 2016 påtog han sig endnu en stilling i Lind Capital; denne gang som Trader Trainee. Nu er Niklas ansat som Trader i LC. Niklas studerede finansiering på Aarhus BSS.

 

Min tid som Intern hos Lind Capital

Da jeg startede som Intern i Lind Capitals analyseteam, blev jeg straks kastet ud i relevante arbejdsopgaver. Lige fra starten følte jeg mig som en del af Lind Capital teamet på lige fod med mine kolleger, og at jeg var til nytte for virksomheden.

Mere konkret bestod mine arbejdsopgaver bl.a. i at finde frem til nye tradingmuligheder gennem indsigtsfulde analyser af de finansielle markeder samt assistere mit team i udviklingen af nye softwareløsninger til interne trading- og analysesystemer. Selvom miljøet er utrolig tempofyldt i virksomheden, og i branchen generelt, følte jeg alligevel, at jeg fik tiden til virkelig at fordybe mig i mine opgaver. Desuden var mine kolleger meget hjælpsomme, når jeg havde brug for vejledning. På alle tidspunkter følte jeg, at det var en prioritet, at jeg lærte noget af mine arbejdserfaringer i Lind Capital.


Frihed under ansvar

En af de bedste ting ved at være Intern hos Lind Capital er, at man selv har stor indflydelse på sine arbejdsprocedurer og –opgaver. Du får en masse ansvar og opmuntres til at kaste dig ud i komplicerede arbejdsopgaver, hvor løsningen ikke ligefrem er givet på forhånd. På den måde får man værdifuld praktisk erfaring og lærer en masse om hele tradingbranchen.


Fra Intern til Trader Trainee

I slutningen af mit internship blev jeg tilbudt at blive i virksomheden som studiemedarbejder i analyseteamet. Jeg så dette tilbud som en god mulighed for at fortsætte med at udvikle mine praktiske arbejdskompetencer sideløbende med færdiggørelsen af min kandidat.

I sidste del af mit studie snakkede jeg så med min teamleder i Lind Capital om muligheden for at fortsætte i virksomheden på fuldtid efter færdiggørelsen af min uddannelse. Det var en åben og ærlig dialog, hvor vi både talte om mine arbejdspreferencer og virksomhedens behov i forbindelse med fremtidig arbejdskraft. Heldigvis var der et match, og vi aftalte, at jeg ville starte som Trader Trainee i virksomheden fra september 2016.


En vinderkultur

Det gav i høj grad mening for mig at tage imod stillingen som Trader Trainee i Lind Capital, både fordi jeg har udviklet en stor interesse for trading gennem mine erfaringer som del af analyseteamet, men også fordi jeg ser mig selv passe rigtig godt ind i det ambitiøse og innovative miljø i virksomheden. Det jeg rigtig godt kan lide ved miljøet er, at du får ros, når du har udført et flot stykke arbejde. Vi anerkender hinandens hårde arbejde, og alle opfordres til at bidrage i den forstand, at det altid er det bedste argument, der vinder, uafhængigt af din position i virksomheden. Dette er for mig, hvad der skaber en vinderkultur.

Karriere

Se vores åbne stillinger og søg via vores formular på siden her. Desuden kan du læse mere omkring vores ansættelsesproces her.

Læs mere

LC som arbejdsplads

Vores åbne og lyse kontor, som ligger centralt i Aarhus, danner rammen for vores fælles hverdag i Lind Capital.

Læs mere

Copyright © Lind Capital A/S 2016